Storvinst på trav

Betting på trav har varit populärt i många hundratals år och fortsätter att vara en väldigt populär bettingsport. Hästkapplöpning är fartfylld och mycket spännande att titta på, allra helst på plats, på kapplöpningsbanan där tävlingen sker. För att få ut så mycket som möjligt av spelupplevelsen är det vid travbanan man ska befinna sig.
Vanligast är dock att man spelar på hästar och befinner sig hemma eller kanske i den lokala kiosken. Det finns sändningar från travtävlingar på televisionen och de kan på detta sätt följas av många personer runt om i landet.

När du spelar på trav kan du slå vad genom att använda dig av ett travsystem och det finns travsystem som är färdiga, som Harry Boy, vilka gör att det blir enklare att spela. Om du själv väljer vilka hästar du vill spela på och du vill vinna den stora vinsten är det väldigt fördelaktigt att läsa på så mycket som möjligt och hålla sig uppdaterad. Det finns mycket fakta om hästarna som tävlar och om kuskarna som kör hästarna och hur det har gått för hästarna tidigare i lopp. Den som håller sig informerad har mycket större chanser att vinna.

Det finns travtävlingar som körs varje dag, som Dagens Dubbel, och det finns travtävlingar som körs en viss dag i veckan, som V64 och V75. På V75-lopp ska du gissa rätt på vem som vinner någon av de sju loppen. Om du har 7 eller 5 lopp vinner du. V75 är den mest populära spelformen i Sverige.

Det är inte lätt att förutsäga hur ett lopp ska gå, och frågan är alltid om det är A-hästen, förhandsfavoriten, som en ska satsa på eller om det kanske är en B-häst eller rentav en C-häst som ser ut att gå bra. Ju högre odds desto mer kan du vinna, men det är förstås också mindre chans att du vinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *